Mensen kennen van alles de prijs,

maar van niets de waarde

Wie zijn wij, en wat kunnen wij voor uw organistatie betekenen?

Mijn visie is te denken in mogelijkheden, open te staan voor nieuwe inzichten en bereid te zijn uit onze huidige denkpatroon te stappen. Keuren Coaching hanteert een concept voor zelfmanagement. Ik geloof dat zelfkennis centraal staat voor goed managen.

Elk mens, bedrijf of organisatie heeft een onaangesproken potentieel in zich dat men mag benutten. Mensen die op een effectieve manier omgaan met deze energie zijn succesvoller dan anderen die dat niet doen. Daarbij hebben ze ook meer plezier, uitdaging en passie in hun werk en presteren zij beter.

Keuren Coaching is een kleinschalig bureau dat zich richt op het begeleiden van mensen die dreigen vast te lopen op hun werkplek, een loopbaanvraag hebben, niet meer in hun huidige werkkring en functie werkzaam kunnen/mogen zijn bijvoorbeeld door een reorganisatie, overname of een (dreigend) conflict. Ook begeleiden wij mensen die een carrièrestap willen maken en behoefte hebben aan feedback en advies.

Wij ondersteunen HR en P&O adviseurs en geven advies in bovenvermelde situaties. Keuren Coaching is pro-actief en die zorg draagt voor de uit te voeren trajecten. Van (interne) re-integratie tot loopbaanbegeleiding en van outplacement tot eerste en tweedespoor trajecten.

Voor meer informatie vult u het formulier in en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of bel  0646 241 338

Contact

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Hans Keuren

Keuren Coaching, opgericht door Hans Keuren, is een kleinschalig reïntegratie-, coaching- & outplacementbureau dat zich richt op het begripvol helpen van mensen die hun baan verliezen of hebben verloren en trachten nieuw werk te vinden, of het roer om willen gooien. Werkgevers maken van de diensten van Keuren Coaching gebruik als zij één of meerdere medewerkers willen begeleiden naar een andere baan (outplacement)

Hans Keuren: ‘Ik ben een gedreven (mensen) mens met duidelijke ambities. Mijn manier van werken is onderzoekend, inlevend, geduldig, ruimte gevend en confronterend vanuit respect voor wie de ander is. Ik sta voor heldere communicatie en een effectieve aanpak. Mensen boeien mij.

Zelf heb ik een gevarieerd arbeidsverleden; ik weet wat het is om te veranderen. Ik heb ruim 35 jaar werkervaring waarvan de laatste 15 jaar beroepservaring op managementniveau in de marketing-communicatie sector en als zelfstandig ondernemer. Ik weet wat het is om succesvol te zijn, maar ik weet ook hoe het voelt om geen baan te hebben. Waarmee ik maar wil zeggen dat de momenten van hoop en wanhoop mij bekend voor komen.’

[/vc_column_text]