Geef me werk dat bij mij past

en ik hoef nooit meer te werken.

Loopbaancoaching

‘Loopbaan’ definieer ik als ‘de weg die iemand aflegt in de wereld van opleiding en arbeid’.
Loopbaancoaching biedt begeleiding aan iedereen die deze weg bewandelt. Zij is primair gericht op keuzebegeleiding, dat wil zeggen: op het helpen maken van loopbaankeuzes, het nemen van zinvolle vervolgstappen en het adviseren bij het volgen van opleiding of training.

Begeleiding is niet los te zien van iemands persoonlijkheid, talenten, behoeften, privésituatie, de organisatie waar diegene werkt en van de arbeidsmarkt.

Vind de baan die bij je past

Ik coach de coachee op talentontwikkeling, balansvragen tussen werk en privéleven, burn-out kwesties, re-integratie en zingeving.

Door middel van de individuele gesprekken en huiswerkopdrachten wordt een bewustwordingsproces op gang gebracht. Het ontdekken wat de wensen, kwaliteiten en vaardigheden zijn, maar ook bijvoorbeeld de valkuilen en blokkades. Zicht krijgen op overtuigingen, uitdagingen en ontwikkelpunten volgens een methode van zelfsturing.

Deze methode van loopbaanbegeleiding is bedoeld voor iedereen die actief stil wil staan bij zijn/haar huidige loopbaan, leven en de wensen daaromtrent in de toekomst. De kortste route op weg naar de baan die passend is. Bel voor een kennismakingsgesprek 0646 241 338.

Contact

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Loopbaanvragen

Loopbaanvragen kunnen vanuit het perspectief van het individu en vanuit het perspectief van de organisatie worden bekeken; deze zijn beiden van invloed op de rol die de loopbaanbegeleider kan spelen. Bij loopbaancoaching is in eerst instantie de (coach)vraag van de medewerker leidend:

Vragen van de kandidaat, soms ook de onderliggende vragen naar aanleiding van de coachvraag.
Zelfanalyse: Omgevingsanalyse:
Wie ben ik? Waar vind ik dat?
Wat wil ik? Hoe kom ik daar?
Wat kan ik?