Van moeten

word je alleen maar moe.


Hans Keuren

Keuren Coaching, opgericht door Hans Keuren, is een kleinschalig reïntegratie-, coaching- & outplacementbureau dat zich richt op het begripvol helpen van mensen die hun baan verliezen of hebben verloren en trachten nieuw werk te vinden, of het roer om willen gooien. Werkgevers maken van de diensten van Keuren Coaching gebruik als zij één of meerdere medewerkers willen begeleiden naar een andere baan (outplacement)

Hans Keuren: ‘Ik ben een gedreven (mensen) mens met duidelijke ambities. Mijn manier van werken is onderzoekend, inlevend, geduldig, ruimte gevend en confronterend vanuit respect voor wie de ander is. Ik sta voor heldere communicatie en een effectieve aanpak. Mensen boeien mij.

Zelf heb ik een gevarieerd arbeidsverleden; ik weet wat het is om te veranderen. Ik heb ruim 35 jaar werkervaring waarvan de laatste 15 jaar beroepservaring op managementniveau in de marketing-communicatie sector en als zelfstandig ondernemer. Ik weet wat het is om succesvol te zijn, maar ik weet ook hoe het voelt om geen baan te hebben. Waarmee ik maar wil zeggen dat de momenten van hoop en wanhoop mij bekend voor komen.’


Loopbaanvragen

Loopbaanvragen kunnen vanuit het perspectief van het individu en vanuit het perspectief van de organisatie worden bekeken; deze zijn beiden van invloed op de rol die de loopbaanbegeleider kan spelen. Bij loopbaancoaching is in eerst instantie de (coach)vraag van de medewerker leidend:

Vragen van de kandidaat, soms ook de onderliggende vragen naar aanleiding van de coachvraag.
Zelfanalyse: Omgevingsanalyse:
Wie ben ik? Waar vind ik dat?
Wat wil ik? Hoe kom ik daar?
Wat kan ik?


Contact

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht